Kvaliteta i stručnost od davne 1979.

Lemia d.o.o. je obiteljska firma osnovana 1991. godine, proizašla iz obrta kemijskog čišćenja koji datira još iz 1979. godine. Danas tvrtku čini više od 48 djelatnika vezanih za sektor kemijskog čišćenja i pranja rublja, unutar tri moderne ekološke kemijske čistionice i 9 sabirnih mjesta raspoređenih po cijelom gradu Zagrebu.

Uz usluge kemijskog čišćenja i pranja rublja, nudimo i usluge glačanja, krojačkih popravaka i bojenja tekstilija. Orijentirali smo se i na strojno glačanje košulja, koje se svojom brzinom usluge i prihvatljivom cijenom prilagodilo brzom životu poslovnih ljudi. Kao posebnu cjelinu izdvajamo uslugu mokrog čišćenja ili tzv. wet cleaning, kao specijalno čišćenje u vodi namijenjeno izuzetno delikatnim materijalima. Vršimo i specijalne obrade materijala, vezane za tekstilnu industriju.

S obzirom na dugogodišnje iskustvo u ovom području, Lemia d.o.o. se u potpunosti specijalizirala za djelatnost kemijskog čišćenja, mokrog čišćenja i pranja rublja, te kao takva postala jedina tvrtka u Hrvatskoj koja je u mogućnosti ponuditi cjelokupni paket: uslugu, strojeve za kemijsko čišćenje, mokro čišćenje, pranje i glačanje, kemijska sredstva koja i sami koristimo, te cjelokupni potrošni materijal i sitni inventar.

Ekologija i misija

Tvrtka Lemia svakodnevno poštuje ekološke standarde u nabavi sirovina, proizvodnji i skladištenju proizvoda. Svaki segment je usklađen s postojećim zakonskim propisima. Jedna smo od prvih tvrtki koja efikasno vodi gospodarenje otpadom.

Ekološke kemijske čistionice Lemia stoje iza svoga imena. Naša misija je zdravo poslovanje uz odabir proizvoda sa što manjim štetnim utjecajem na okoliš i zdravlje ljudi. Duga tradicija kemijskog čišćenja izgradila je kvalitetan odnos sa korisnicima naših usluga, koji se temelji na povjerenju i međusobnom poštovanju. Korištenje vrhunske tehnologije i stalno unapređenje kvalitete poslovanja odaje stručnost i prepoznatljiv standard kvalitete usluge.

Naše reference

Kontaktirajte nas!